کاشی بین کابینتی نوعی پوشش جدید برای تزیین فضای آشپزخانه است که باعث زیباتر شدن فضای بین کابینت ها می شود و در طرح ها و رنگ های و قیمت های متنوعی در بازار به چشم می خورد و علاوه بر زیبایی بصری به محافظت از دیوار در برابر چربی و آلودگی و رطوبت کمک می کند.
انواع کاشی بین کابینتی
ـ کاشی های ساده
ـ کاشی های شیشه ای
ـ کاشی های فلزی
ـ کاشی های طرح دار
ـ کاشی های سه بعدی
ـ کاشی های طرح چوب
مزایای استفاده از کاشی بین کابینتی
ـ به دلیل تنوع نقش و رنگ و طرح با در نظر گرفتن رنگ کابینت ها و دکوراسیون فضای آشپزخانه می توان کاشی مناسب را از نظر رنگ و مدل و جنس انتخاب کرد.
ـ با نصب این کاشی ها شستشو و نظافت فضای بین کابینت ها راحت تر انجام می شود؛ زیرا بعضی کاشی های آشپزخانه در طولانی مدت با شستشو کیفیت خود را از دست می دهند؛ ولی با نصب کاشی بین کابینتی با کیفیت مناسب این مشکل حل می شود.
ـ با نصب این نوع کاشی از دیوار بین کابینت ها در مقابل حرارت و ضربه محافظت می شود؛ زیرا این کاشی ها مقاومت بالای حرارتی در مقابل دمای بالای اجاق گاز دارند؛ همچنین در مقابل ضربه اجسام تیز و سنگین مقاومت بالایی دارند.
ـ جلوه مدرن و نو به آشپزخانه های با کاشی های قدیمی می بخشد و در آنها تنوع ایجاد می کند.
ـ به راحتی قابل نصب بر روی کاشی های قدیمی هستند و برخی از انواع آنها که چسبی هستند تعویض و نصب آنها کار چندان دشواری نیست.
برای آگاهی بیشتر این مقاله پارکت یا لمینت کدام بهتر است؟ پیشنهاد می شود.
ویژگی های انواع کاشی بین کابینتی
کاشی استیل
به دلیل اینکه خط و خش روی کاشی های استیل به شدت به چشم می آید نیاز به نگهداری بیشتری در این مورد دارد، پس برای افرادی که حساسیت بالایی نسبت به خش و خش دارند گزینه مناسبی نیست.
کاشی چینی و سرامیکی
این نوع کاشی ها از جنس سرامیک و چینی هستند و قیمت آنها نسبتا پایین و مقرون به صرفه است. تنوع طرح و رنگ در آنها بسیار زیاد است. همچنین مقاومت آن در برابر حرارت و شستشو بسیار بالاست. نصب آنها آسان است. در بین کاشی های کابینتی مدل سرامیکی و چینی بهترین انتخاب است.
کاشی شیشه ای
نصب این نوع کاشی ها به دلیل نیاز به مهارت خاص در برش کاشی ها نسبت به سایر موارد سخت تر است؛ زیرا برش اشتباه موجب شکسته شدن کاشی می شود که با توجه به گران بودن باعث ایجاد ضرر می شود. برای نصب این گونه کاشی ها حتما باید از یک کاشیکار متخصص کمک گرفت.
کاشی کامپوزیتی
این نوع کاشی ها طرح و تنوعی کمی دارند و در برابر حرارت زیاد هم تغییر رنگ می دهند، پس انتخاب چندان مناسبی به نظر نمی رسند.
کاشی کوارتز
این نوع از کاشی ها در طرح های خاص و زیباتری نسبت به باقی کاشی ها وجود دارند؛ اما چون وارداتی هستند و در داخل ایران تولید نمی شوند، قیمت آنها بیشتر از موارد دیگر است.
انواع کاشی بین کابینتی مدرن
ـ کاشی بین کابینتی طلایی: برای کابینت های قهوه ای رنگ یا با طرح چوب بسیار گزینه مناسبی به نظر می رسد و فضا را لاکچری کرده و محیط گرمی ایجاد می کند.
ـ کاشی بین کابینتی سفید: در آشپزخانه های کوچک یا با نور کم به شدت توصیه می شود، از این نوع کاشی ها استفاده شود تا باعث انعکاس نور بیشتر و بزرگ نشان دادن آشپزخانه شود.
ـ کاشی بین کابینتی رنگ تیره: اگر رنگ غالب در آشپزخانه رنگ های روشنی مثل سفید یا کرم است کاشی های با رنگ تیره کنتراست رنگی بیشتری ایجاد کرده و زیبایی خاصی به وجود می آورد. فقط از نورپردازی زیر کابینت ها غافل نشوید.
ـ کاشی بین کابینتی آینه ای: این نوع کاشی ها بیشتر مناسب دکوراسیون های مدرنی است که از متریال آینه ای و براق در آنها استفاده می شود. همچنین فضا را بزرگ تر از آنچه هست، نمایش می دهد و برای آشپزخانه های کوچک و مینمال به شدت توصیه می شود.
ـ کاشی بین کابینتی طرح سنگ: اگر در آنها از سنگ های طبیعی استفاده شده باشد، زیبایی و جذابیت بیشتری دارند و البته قیمت بالاتری دارند. تمیزکاری این کاشی ها بسیار دشوارتر از سایر کاشی هاست؛ زیرا برجستگی و فرورفتگی های زیادی دارند که امکان جذب روغن و گرد و خاک در آنها زیاد است.
برای آگاهی بیشتر این مقاله سنگ یا سرامیک کدام بهتر است؟ پیشنهاد می شود.
پیشنهاداتی برای انتخاب کاشی بین کابینتی
ـ رنگ کاشی با کابینت های آشپزخانه و وسایل موجود هماهنگی و هارمونی داشته باشد. اگر اغلب رنگ های به کار رفته ملایم هستند می توان از کاشیهای بین کابینتی رنگی و طرح دار و شلوغ استفاده کرد؛ ولی اگر رنگهای تند یا تنوع رنگی وجود دارد کاشی های ساده تر گزینه مناسب تری است تا فضا را شلوغ تر نکند.
ـ کاشی های تیره فضا را مدرن تر نشان می دهد، در عین حال کاشی های براق و روشن فضا را بزرگ تر و دلبازتر جلوه می دهند.
اگر آشپزخانه کوچک باشد یا سقف آن کوتاه باشد از کاشی های براق و روشن استفاده شود و کاشی ها عمودی نصب شوند تا سقف بلندتر به نظر بیاید.
ـ کاشی های از جنس شیشه و فلز به دلیل وارداتی بودن آنها و کاشی های رزینی به دلیل قیمت زیاد رزین نسبت به باقی کاشی ها گران تر هستند. پس برای مقرون به صرفه بودن کاشی های از جنس سنگ و کاشی گزینه مناسب تری به نظر می رسد.
ـ سعی شود مدلی انتخاب شود که در اثر مرور زمان خسته کننده نشود و زیبایی و جذابیت خود را حفظ کند.
ـ کاشی هایی برای بین کابینت ها انتخاب شود که شستشو و پاک کردن آنها به راحتی انجام شود و با یک دستمال مرطوب و مقداری مواد شوینده تمیز شود. همچنین دارای برجستگی و فرو رفتگی های زیادی نباشد؛ زیرا ذرات چربی و آلودگی در آن جای گیر شده و موجبات زشتی و کدر شدن کاشی ها را فراهم می کند.
کاشی بین کابینتی چگونه نصب می شود؟
ـ ابتدا فضای بین کابینت ها با دقت متر می شود.
ـ کاشی مورد نیاز به متراژ مورد نیاز تهیه می شود.
ـ کلید و پریزهای روی دیوار با توجه به رعایت اصول ایمنی و قطع برق از جعبه تقسیم بیرون آورده می شود.
ـ کابینت های بالا و پایین با توجه به کثیف کاری و احتمال ریختن ملات روی آنها با پلاستیک هایی که به این منظور در بازار وجود دارد یا چسب و پلاستیک ساده پوشانده می شوند.
ـ سطوح بین کابینت ها تمیز شده و چربی و آلودگی روی آنها زدوده می شود.
ـ ملات سیمان تهیه شده و کاشیها چسبانده می شوند.
ـ مراحل بندکشی و درزگیری با ظرافت انجام می شود و در آخر کاشی ها با اسفنج مرطوب تمیز می شوند.
اجرا، طراحی و بازسازی دلخواه با سامیت هوم
شرکت فنی و مهندسی سامیت هوم ارائه دهنده خدماتی مانند طراحی دکوراسیون، محوطه سازی، بازسازی ساختمان و ویلا با بالاترین کیفیت و مناسبترین قیمت در سریعترین زمان ممکن است.
برای کسب اطلاعات بیشتر میتوانید از طریق سایت یا اینستاگرام با مشاوران سامیت هوم تماس حاصل بفرمایید.
سامیت هوم خانه شما را زیباتر میسازد…